Info

Verzendkosten en levertijd

Voor het versturen van jouw bestelling wordt er automatisch berekent welke verzending bij jouw bestelling past. De kosten voor het verzenden zijn:

NEDERLAND

Brievenbuspakketje (zonder track & trace): €2,50 (mogelijk tot 50 gram!)
Brievenbuspakketje (met track & trace): €4,50

Pakket: €6,95

BELGIË

Brievenbuspost (zonder track & trace): €5,00
Pakketpost (met track & trace): €9,50

Ik begrijp dat je de verzendkosten misschien wat hoog vindt, maar ik vind het belangrijk dat mijn producten in uitstekende staat bij jou op de deurmat komen. Dat betekent dat ik de producten zorgvuldig zal verpakken, zodat er geen schade kan ontstaan. Daarnaast kom ik niet onder de verzendkosten van PostNL uit.

Uiteraard ontvang je een Track&Trace code, zodat je bij kunt houden wanneer je pakketje bij jou thuis aankomt. In de meeste gevallen zal het een brievenbuspakketje zijn. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven.
Je pakketje zal ik zorgvuldig en leuk inpakken en binnen 1 tot 3 werkdagen naar je toe sturen via PostNL.

 

Betaalinformatie

Je kunt je bestelling betalen via iDeal. Na het plaatsen van je bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar iDeal om het bedrag over te maken.
Je kunt ook kiezen voor vooraf overmaken. Je bestelling wordt dan verzonden wanneer het bedrag op de rekening staat.


Klachten & retour

Ik sta natuurlijk volledig achter mijn producten. Toch kan het zijn dat het niet is wat je verwachtte of is het onderweg toch beschadigd geraakt. Erg jammer. Neem in dat geval contact met me op via info@writtenbyelaine.nl. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

 

Disclaimer

De webshop Written by Elaine is met veel zorg en liefde opgezet. Ik heb hier veel tijd in gestopt, ook in mijn zelf ontworpen artikelen. Je mag niet de foto’s, teksten, design en artikelen kopiëren. Wil je graag gebruik maken van de foto’s? Neem dan even contact met mij op via info@writtenbyelaine.nl

© 2021 Written by Elaine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel