Foutje? Dat gum je even uit!

uitwisbare pen written by elaine

Zelf ben ik niet zo’n geweldig nette schrijver meer. De oorzaak? Deels fibromyalgie en deels het nieuwe tijdperk van de computers en telefoons. Want laten we eerlijk wezen, door deze fantastische apparaten schrijven we een heel stuk minder. En dat heeft ook invloed op de kwaliteit van ons handschrift.

Toch heeft het schrijven van brieven en kaarten een hele opmars gemaakt. Laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk ook hartstikke leuk! Maar een schrijffoutje maken is wel iets minder. En door krassen is niet zo netjes, net als klooien met een potje type-ex. 

Sommige kiezen er dan voor om hun brief uit te typen in word en uit te printen en op te plakken. Maar het is een stuk persoonlijker als je gewoon met de hand schrijft. Om toch te zorgen dat je kaart er netjes uitziet zonder krassen of lelijke type-exvlekken heb ik een pen in de webshop die jou een hoop schrijfplezier zal opleveren! Met deze pen kun je namelijk je fout of zelfs een hele zin gewoon uitgummen. Uitgummen inderdaad. Hoe gaaf en handig is dat?!

Zo zie je maar dat je zelf moet kiezen voor het schrijfgenot en dat doe je absoluut met deze pen. Ik spreek uit ervaring. Hoe vaak ik uitschiet, een woord verkeerd spel of de zin toch even anders wil schrijven. Dit is echt dé uitkomst en laat geen lelijke vlekken achter. Je koopt deze pen in de webshop al voor €3,50 (verkrijgbaar met blauwe of zwarte inkt).

 

© 2021 Written by Elaine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel